Podrška

Korisnička podrška

Chery pruža visokokvalitetne usluge kupcima dobijajući povratne informacije od potrošača o modelima, servisiranju, prodajnim mrežama, pomoći i rešenjima.

 

Podrška

Pomoć na putu

Chery obavlja usluge šlepovanja "24-časovno spasavanje", "Spasavanje 365 dana", kao i usluge hitnih popravki na zahtev. Pored toga, Chery se dobro priprema za usluge, kako bi smanjio kašnjenje za klijente, čime umnogome olakšava klijentima i povećava njihovo zadovoljstvo.

 

Podrška

Originalni rezervni delovi

Sa ciljem da zadrži karakteristike kao što su zadovoljstvo, udobnost i bezbednost, Chery je opremio svoje modele sa originalnim rezervnim delovima,  koji u potpunosti ispunjavaju tehničke specifikacije originalne opreme i moraju biti idealno rešenje za održavanje vašeg vozila. Pored toga, možete da kupite bilo koji Chery rezervni deo od Chery ovlašćenih servisera.

 

Podrška

Garancija i održavanje

Chery garantuje da je svako novo vozilo proizvedeno u skladu sa najvišim proizvođačkim standardima i da je provereno pre isporuke. Iz tog razloga možemo da obećamo da ako se ustanovi proizvodni kvar tokom garantnog roka biće popravljen u ovlašćenom Chery servisu bez naplaćivanja bilo kog rezervnog dela i/ili troškova rada.

CHERY GARANCIJA
CHERY GARANCIJA

Garantni rok u godinama ili kilometrima za celo vozilo, uključujući i rezervne delove i troškove rada obezbediće Chery.  

CHERY SERVIS
CHERY SERVIS

Naša široka mreža servisnih centara se nalazi širom sveta i ona će obezbediti pažnju i bezbednost vaših aplikacija.   Mi koristimo samo originalne rezervne delove i dodatnu opremu u svakom Chery servisu kako bismo pravilno održavali visok kvalitet vašeg vozila.

CHERY ASISTENCIJA
CHERY ASISTENCIJA

Obezbeđujemo 24-časovnu uslugu i pomoć.

POPRAVKA & ODRŽAVANJE
POPRAVKA & ODRŽAVANJE

Procedure popravke, dijagrami ožičenja sa prikazima konektora, dijagrami pinova, lokacije komponenti, funkcionalni opisi, OBD informacije i još mnogo toga.

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.