BUDUĆNOST POČINJE SA MODELOM FX

FX je razvijen u okviru koncepta Art in Motion (Umetnost u pokretu) baziranog na avangardnoj umetnosti, kao eksperiment sa konceptom, bojom i oblikom. Dizajnerska filozofija Art in Motion je zasnovana na ideji da funkcionalni dizajn takođe može biti neverovatno lep, da se može dodirnuti, gledati spolja i osetiti za volanom.  

TEHNIČKI DIZAJN

Svi elementi naglašavaju sportski moderan izgled: stilizovana rešetka hladnjaka, 18" dvobojne alu naplatci, plutajući krov, dinamična fastback karoserija, dnevna svetla u obliku slova T, dinamični pokazivači pravca. 

FX

Napredna LED optika

Dnevna svetla u obliku slova T privlače pažnju u saobraćaju, moćna LED prednja svetla obezbeđuju bolju vidljivost noću, a originalan dizajn matrix zadnjih svetala stvara 3D efekat, što je još jedan sjajan detalj u izgledu futurističkog automobila.

FX

Futuristička silueta

Brza, izvajana silueta naglašava sportski karakter, smanjuje aerodinamičan otpor i smanjuje potrošnju goriva.

FX

Plutajući krov

Dodatni vizuelni sjaj autu daje plutajući krov, a efekat je dobijen iz crne završne obrade B-stubova i C-stubova i zatamnjenih zadnjih prozora.  

VRHUNSKA UDOBNOST

Prednja sedišta su proizvedena od  visokokvalitetne perforirane eko kože i u skladu sa kanonima sportskih automobila, sa visokim jednodelnim naslonom za glavu i  unapređenom bočnom podrškom na jastucima sedišta.

FX

Sportska sedišta

Sportska prednja sedišta imaju grejanje i ventilaciju, kao i niz električnih podešavanja namenjenih vozačevoj i suvozačevoj udobnosti.  

FX

Pametna klimatizacija

Dual-zone klimatizacija stvara udobnu atmosferu i takođe vam obezbeđuje visok nivo prečišćavanja vazduha.   

DINAMIKA I BEZBEDNOST

Sinergija efikasnog 1.6Turbo motora i 7-stepenog menjača sa dvostrukim kvačilom obezbeđuju odličnu dinamiku i udobnost u vožnji.

FX

Performanse i ekološka prihvatljivost

Maksimalna snaga 1.6Turbo motora je 186 KS, maksimalni obrtni momenat je  290 Nm / 2000-4000 obrtaja u minuti.

FX

Pametni ADAS sistemi

ADAS sadrži: prilagodljivi tempomat, upozorenje na frontalni sudar, autonomno kočenje u slučaju nužde, upozorenje na napuštanje trake, pomoć za ostanak u traci i automatsko prebacivanje između oborenih i dugih svetala. 

FX

Moderna T1X platforma

Platforma pruža više unutrašnjeg prostora, kao i  odličnu geometrijsku sposobnost kretanja: klirens, ulazni i izlazni uglovi.

PAMETNE TEHNOLOGIJE

Tehnološki enterijer novog FX ima mnogo unapređenih funkcija: 2 dvostruka ekrana visoke rezolucije od 10.25” svaki, višebojno ambijentalno osvetljenje enterijera, bežično punjenje, visoko-kvalitetnu akustiku i još mnogo toga. 

FX

Digitalna instrument tabla

Instrument tabla i multimedijalni kompleks su predstavljeni u obliku dvostrukih LCD ekrana sa dijagonalom od 10.25 inča sa HD rezolucijom i podrškom za Android Auto i Apple CarPlay.

FX

Bežično punjenje telefona

Modul za bežično punjenje ne samo da efikasno puni, već vas i obaveštava ako uređaj nije instaliran u slot za punjenje.

FX

Daljinsko pokretanje motora

Tehnologija daljinskog pokretanja vam omogućava da pokrenete motor pomoću pametnog ključa, a komforan pristup vam omogućava da otvorite auto dok prilazite. 

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.