NEZAVISNE INOVACIJE

U proteklih 20 godina, Chery je uvek insistirao na nezavisnim inovacijama, osnovao je R&D centre u Kini, Nemačkoj, SAD-u i Brazilu. Takođe je osnovao globalni automobilski R&D tim sa više od 5.500 zaposlenih, čime se postepeno gradi holistički sistem istraživanja i razvoja proizvoda.  Na ovaj način Chery je uspešno stvorio brendove kao što su Arrizo, Tiggo sa globalnom kumulativnom prodajom većom od 10 miliona jedinica.

  • 20+ godina nezavisnih inovacija
  • 1,500+ prodajnih mesta izvan Kine širom sveta
  • 80+ Zemalja/regiona u koje se izvozi
  • 10 MILLION+  Chery vlasnika širom sveta
  • 5,500+R&D  talenata

 

GLOBALNO PARTNERSTVO

Chery sprovodi strategiju globalizacije od svog osnivanja i postala je prva automobilska kompanija u Kini koja izvozi vozila, CKD delove, motore, proizvodnu tehnologiju i opremu na globalno tržište.

U 2012. Chery i Jaguar Land Rover Motors zajednički su uložili u osnivanje Chery Jaguar Land Rover Motors Co., Ltd., što je prvo kinesko-britansko zajedničko ulaganje u vrhunsku automobilsku industriju u Kini. 

Chery nije bogat samo tradicionalnim osnovnim tehnologijama u automobilskoj industriji, već i ubrzava svoje osvajanje ere pametnih vozila. Chery sarađuje sa vodećim kompanijama za pametne tehnologije, kao što su Horizon Robotics, Huawei, iFly Tek, Alibaba, itd.

Pregled

Pregled

TEHNOLOGIJA ZA BUDUĆNOST

U budućnosti, automobilsko tržište će ući u eru Elektrifikacije, Povezivanja, Inteligencije i Deljenja. Chery Lion System zauzima svoje globalno mesto kako to vreme i zahteva. Najnoviji Chery Lion 2.0 sistem je primenjen u Tiggo 8 modelima, podržavajući funkcije kao što su glasovno upravljanje, prepoznavanje lica, AR navigacija, internet servis i pametan dom. Chery je uspešno razvio prvu i drugu generaciju proizvoda za vožnju bez posade i planira da dostigne L4 visoko autonomnu vožnju u 2025.

Na osnovu informacionih tehnologija, Chery će integrisati pametan transport, pametnu proizvodnju, IOT i blok lanac, koji će biti posvećeni pružanju pametnog interkonektovanog načina života za globalne potrošače u novoj eri. 

 

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.