Zvanično otvoren prodajni salon automobilskog brenda Chery u Srbiji

Novi prodajni salon brenda Chery, zvanično je otvoren sinoć na adresi Milutina Milankovića 1a. U najmodernijem ambijentu koji raspolaže sa 300m2 izložbenog prostora, buduće kupce očekuje usluga prema najvišim standardima brenda. Na našem tržištu kupci će imati priliku da se upoznaju sa tri najnovija modela FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro.

Chery brend broji više od 11.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta, a na putu daljeg rasta i razvoja na području Evrope, Chery je odabrao automobilsku kompaniju Grand Motors. Kompanija koja je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser brenda na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije, svojom sjajnom reputacijom garantuje korisnicima dobru prodajnu i servisnu uslugu.

Ispred kompanije Chery International, svojim prisustvom svečanost je uveličao gospodin Vincent Zhang, Balkan Countries Chery Sales Director. Zvaničnim presecanjem vrpce, zajedno sa predstavnicima Grand Motors kompanije obeleženo je svečano otvaranje prodajnog salona.

„ Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da kupcima u Srbiji predstavimo naše nove modele u ekskluzivnom prostoru, po najvišim standardima brenda. Izuzetno sam zadovoljan prvim reakcijama kupaca. Trudićemo se da opravdamo njihova očekivanja i postignemo uspeh u Srbiji, sa velikim poverenjem u renomiranu kompaniju Grand Motors“, rekao je gospodin Zhang.

Od svog osnivanja, Chery se uvek pridržavao strategije zasnovane na tehnologiji, stvarajući brend vozila sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem kao svojom korporativnom vizijom, što je rezultiralo velikim uspehom i svrstalo Chery na 1.mesto po izvozu vozila, nekoliko godina za redom.

Brend sa velikim planovima u pravcu inovacija, svojim prvim korisnicima nudi specijalne pogodnosti za prve kupce u Srbiji do kraja jula.

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.