Prvi Chery medijski test drive na stazi NAVAK

Nakon što je u julu zvanično predstavljen brend Chery sprskoj javnosti i otvoren prvi salon po najvišim standardima, na stazi NAVAK organizovano je predstavljanje i upoznavanje voznih karatkeristika Chery vozila medijima.

Pozvane zvanice bili su mediji ne samo iz Srbije, već i iz Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije. 

Priliku da osete snagu Chery vozila na stazi, u kontrolisanim uslovima i uz pratnju profesionalnih instruktora imali su i svi zainteresovani klijenti. 

Ljubazno osoblje Chery brenda bilo je zaduženo za upoznavanje detaljnih karakteristika vozila i svih prisutnih kroz pripremljenu prezentaciju. 

Na početku prezentacije predstavnicima medija obratio se generalni direktor Grand Motors kompanije Slavc Habič.

Generalni direktor izjavio je da ovo veliki i važan dan za brend Chery i da je uveren da će upravo na stazi NAVAK pokazati svoje performanse i zavodljiv dizajn koji će biti prepoznatljiv u regionu.

Na stazi NAVAK tesitrani su modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro.

Mediji su imali prilike da sa svakim modelom prođu detaljan test i uvere se u upravljivost, udobnost i performanse vozila.

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.