Specijalna ponuda Chery modela ovog maja!

Vaša vožnja, vaš stil

Izaberite vozilo koje odražava vašu ličnost i stil vožnje.
FX - dinamičan, elegantan, spreman za svaki izazov.
Tiggo 7 Pro - snažan, prostran, dizajniran da zadovolji najviše standarde. 

7 Godina garancije - Miran san za vašu sigurnost

Chery vam pruža potpunu sigurnost sa 7 godina garancije na vaše vozilo. Odmorite se s mirom znajući da ste pokriveni na dugi rok, a naša posvećenost kvalitetu čini vašu vožnju bezbrižnom.

Isporuka odmah - Brzo do vaše vožnje iz snova

Nema čekanja! Nakon što izaberete svoj model, mi brinemo o ostalom. Vaše novo vozilo kao i Hisense TV stižu do vas u rekordnom roku kako biste mogli uživati u svakom trenutku.

Chery finansiranje

Chery finansiranje pruža pouzdane i pristupačne opcije za sve one koji žele ostvariti svoj san o posedovanju Chery vozila. S fleksibilnim uslovima i konkuretnim kamatama, Chery finansijska rešenja prilagođena su različitim potrebama, čineći put do vašeg novog vozila jednostavnim i pristupačnim

Chery - Više od vozila, to je način života!

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku. Posetite nas odmah, izaberite svoj model i doživite sve čari vožnje s Chery-jem. Vaš novi FX i Tiggo 7 Pro vas čekaju, zajedno sa nezaboravnim pogodnostima!

Iskusite snagu elegancije sada! Zakažite test vožnju ili se informišite

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.