Specijalna ponuda Chery modela ovog jula!

7 godina garancije - Bezbriga za vašu sigurnost

Uz Chery, uživajte u 7 godina garancije koja vam pruža potpunu sigurnost. Mirno spavajte znajući da je vaše vozilo pokriveno na dugi rok, a naša posvećenost kvalitetu čini vašu vožnju bezbrižnom.

Brza isporuka - Vaš automobil iz snova odmah dostupan

Zaboravite na čekanje! Nakon što izaberete svoj model, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Vaš novi automobil stiže do vas u rekordnom roku, omogućavajući vam da uživate u vožnji bez odlaganja.

Chery finansiranje

Chery finansiranje nudi pouzdane i pristupačne opcije za sve koji žele ostvariti svoj san o posedovanju Chery vozila. S fleksibilnim uslovima i konkurentnim kamatama, naša finansijska rešenja prilagođena su različitim potrebama, čineći put do vašeg novog automobila jednostavnim i pristupačnim.

Chery - Više od automobila, to je način života!

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku. Posetite nas odmah, izaberite svoj model i doživite sve čari vožnje s Chery-jem. Vaš novi FX i Tiggo 7 Pro vas čekaju, zajedno sa nezaboravnim pogodnostima!

Iskusite snagu elegancije sada! Zakažite test vožnju ili se informišite

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.