Chery februarska akcija: Kupovinom FX i Tiggo 7 Pro modela - poklon Hisense TV!

Vaša vožnja, vaš stil

Izaberite vozilo koje odražava vašu ličnost i stil vožnje.
FX - dinamičan, elegantan, spreman za svaki izazov.
Tiggo 7 Pro - snažan, prostran, dizajniran da zadovolji najviše standarde. 

Hisense TV - Odličan ukras ove zime

Unapredite svoju vožnju modelima FX ili Tiggo 7 Pro i dobijate sjajan poklon! Sada, uz svaku kupovinu ovih izvanrednih modela, stiže i ekskluzivni Hisense TV kao poklon!

7 Godina garancije - Miran san za vašu sigurnost

Chery vam pruža potpunu sigurnost sa 7 godina garancije na vaše vozilo. Odmorite se s mirom znajući da ste pokriveni na dugi rok, a naša posvećenost kvalitetu čini vašu vožnju bezbrižnom.

Isporuka odmah - Brzo do vaše vožnje iz snova

Nema čekanja! Nakon što izaberete svoj model, mi brinemo o ostalom. Vaše novo vozilo kao i Hisense TV stižu do vas u rekordnom roku kako biste mogli uživati u svakom trenutku.

Chery - Više od vozila, to je način života!

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku. Posetite nas odmah, izaberite svoj model i doživite sve čari vožnje s Chery-jem. Vaš novi FX ili Tiggo 7 Pro vas čekaju, zajedno s nezaboravnim poklonima!

Iskusite snagu elegancije sada! Zakažite test vožnju ili se informišite

www.cheryauto.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.